• Επικοινωνία

    (+30) 24930 24352
    Γιάννης Πισπιρίκος

  • Που βρισκόμαστε

    2ο χλμ. Ελασσόνας - Δεσκάτης
    Ελασσόνα Λάρισας

Greek English

Η εταρία μας

ΠΙΣΠΙΡΙΚΟΣ ΔΕΡΜΑΤΑΗ εταιρία μας σήμερα μετράει μία επιτυχημένη πορεία 80 χρόνων στο χώρο του χονδρικού εμπορίου ακατέργαστων δερμάτων στην Ελλάδα.

Εξειδικευόμαστε στην συλλογή, διαλογή και αποθήκευση ακατέργαστων δερμάτων από ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα.

Τα εξαγόμενα δέρματα είναι υγράλατα (wet salted) και αποκλειστικά Ελληνικής προέλευσης, αναγνωρίζοντας έτσι την δυναμική και ιδιαίτερη ποιότητα των Ελληνικών δερμάτων, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουμε την Ελληνική οικονομία.

Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων η εταιρεία μας έχει πραγματοποιήσει εξαγωγές σε Ισπανία, Τουρκία, Κίνα και Σερβία.

Τα δέρματα που συλλέγουμε είναι από αρνιά, κατσίκια, πρόβατα, γίδια και μοσχάρια, τα οποία μετά από επεξεργασία είναι κατάλληλα για γούνα και νάπα.

Προέρχονται από τα σφαγεία  και αποθήκες δερμάτων της περιοχής της Ελασσόνας και κατόπιν επιμελημένης δουλειάς στις νέες εγκαταστάσεις μας γίνεται η διαλογή ανάλογα με την ποιότητα, το μέγεθος και την τελική χρήση του δέρματος.

Η αποθήκευση γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους ψυκτικούς θαλάμους στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στην Ελασσόνα.

Στην εταιρία μας χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες για την παρακολούθηση των διαδικασιών προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα με τον πιο αποδοτικό τρόπο ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνουμε τη συνεχή ικανοποίηση των πελατών μας.

Διαθέτουμε όλη την απαραίτητη υποδομή για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης των προϊόντων της και την άρτια επεξεργασία των ποσοτήτων.

Σύνδεση Συνεργατών

Για να συνδεθείτε ως συνεργάτης, πρέπει να σας έχουν αποσταλεί τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Εάν επιθυμείτε να γίνετε συνεργάτης μας, κάντε κλικ εδώ.